Ballina Vendi BASHKESHORTI I SILVANES: ASGJE E VERTETE NGA ATO QE JANE THENE

BASHKESHORTI I SILVANES: ASGJE E VERTETE NGA ATO QE JANE THENE

4

Gruaja e tij nderroi jete ne moshen 32 vjecare ne Greqi dhe ne rrjetet sociale u perfol se ai dhe vajza 12 vjecare nuk munden dot ta percillin per ne banesen e fundit. Por asgje e thene nuk ehste e vertete. Meti Mahmutaj ka treguar se ai dhe vajza kane gjithe dokuementacionin e nevojshem, jo vetem per te ardhur ne shqiperi, por edhe per tu kthyer serish pas.

https://youtu.be/bouWEUV_nEs