Ballina Vendi FIER. FINALIZOHET OPERACIONI “EXCHANGE I FUNDIT”.

FIER. FINALIZOHET OPERACIONI “EXCHANGE I FUNDIT”.

4

“EXCHANGE I FUNDIT”. Eshte ky operacioni I finalizuar nga blute e Fierit te cilet kane munduar te ndalojne njerin prej autoreve te grabitjes se 4 pikave te kembimit valutor. Ne pranga eshte vendosur Alket Velaj 25 vjec, nga Varibobi, I denuar me pare edhe per plagosje te rende me dashje dhe shkaterrim prone.

https://youtu.be/dHK00x7x2fM