Ballina Vendi KRYEPROKURORJA ARTA MARKU NE FIER: NE 2017 U HETUA SHUME PAK NE...

KRYEPROKURORJA ARTA MARKU NE FIER: NE 2017 U HETUA SHUME PAK NE TATIM TAKSA

4

Ne Fier Arta Marku u tha vartesve te saj qe ne nje zone ku operojne kompanite me te medha ato te naftes dhe te gazit, hetimi per abuzuesit ne tatim taksa ka qene i paperfillshem. Fshehja e te ardhurave, deklaroi kryeprokurorja, nuk mund te realizohet nga subjektet tregtare pa patur ndihmen dhe bashkepunimin e nepunesve te administrates tatimore, te cilet shpeshhere misionin e tyre, ate te mbledhjes se te ardhurave per Buxhetin e Shtetit, e shkembejne me perfitime personale.

https://youtu.be/V_F3UgUKRIc