tvkombi
tvkombi

FIER DHE LUSHNJE, DISA TE NDALUAR

Vendi

Publikuar ne:15:56 - 14/05/2018

Blute e Fierit dhe Lushnjes kane arritur te ndalojne disa persona per vepra te ndryshme penale. Keshtu behet me dije se mbi njerin prej te ndaluarve rendon akuza e vrasjes me dashje me mbajtjes pa leje te armeve te ftohta, ndersa mbi dy te tjere ajo e vjedhjes

https://youtu.be/44KZ7ovs3FY

Ju sugjerojmë