Ballina Vendi NDRYSHOJNE KOMPANI, PUNONJESIT NE PROTESTE: TE RESPEKTOHET KONTRATA

NDRYSHOJNE KOMPANI, PUNONJESIT NE PROTESTE: TE RESPEKTOHET KONTRATA

2

Kalimi nga njera kompani ne tjetren dhe ndryshimi I mundshem I kontrateve te punes, ka bere qe rreth 190 punonjes te ngrihen ne proteste kete te hene. Ata jane shprehur se nga ana e pronarit te ri kerkohet ndryshimi I disa pikave te kontrates se punes, te cilat sipas tyre nuk jane te justifikuara. Mbi te gjitha punonjesit kerkojne edhe zbatimin e kodit te punes, per te gjithe ata qe nuk deshirojne me te vazhdojne te punojne.

https://youtu.be/0NS5rIh7PTE