Ballina Vendi FIER, ALEATET E BASHES: ZGJEDHJE TE LIRA VETEM ME QEVERI TRANZITORE

FIER, ALEATET E BASHES: ZGJEDHJE TE LIRA VETEM ME QEVERI TRANZITORE

2

Pas Tiranes dhe Durresit, ‘Forumi per zgjedhje te lira’, i organizuar nga ‘Grupimi i Qendres se Djathte’, eshte ndalur ne qytetin e Fierit. Aleatet e Partise Demokratike, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Famtir Mediu, Vangjel Dule dhe Agron Duka, kane zhvilluar nje bashkebisedim mbi situaten ne vend me strukturat dhe simpatizantet e partive qe drejtojne. Kreret e partive opozitare, me qendrimin e unifikuar per zgjedhje te lira dhe te ndershme, kane sqaruar arsyet pse kane ndermarre kete nisme dhe, gjithashtu, kane njohur mbeshtetesit e tyre me ‘Platformen per marreveshje kushtetuese’ me 12 pika te prezantuar pak kohe me pare.

https://youtu.be/_PgB9i5yNxY