Ballina Vendi ME SHUME KENDE LOJRAT DHE HAPSIRA PUBLIKE, AMBASADORI AUSTRIAK VLERESON PUNEN E...

ME SHUME KENDE LOJRAT DHE HAPSIRA PUBLIKE, AMBASADORI AUSTRIAK VLERESON PUNEN E BERE NE PATOS

2

Me shume kende lojrash dhe hapsira publike per Patosin dhe Fierin, bashkefinancuar nga qeverite e Zvicres dhe Austrise. Pikerisht ne kete kuader, ambassadori austriak ne vendin tone Johan Sattler eshte ndalur sot ne Patos, aty ku shoqeruar nga kryetarja e bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj dhe nenkrytarja e bashkise se Fierit Enkelejda Peshkepia, ka pare nga afer investimet e kryera, 7 prej te cilave jane ne Patos dhe 5 ne Fier

https://youtu.be/gz52cbuxgwI