tvkombi
tvkombi

FESTE NE SHTEPINE E TE MOSHUARVE NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:17 - 29/12/2018

Te moshuarit qe jetojne ne shtepine e te moshuarve ne Fier, ne kete prag fundviti, kane shijuar nje atmosfere ndryshe.Prane tyre kane shkuar  edhe deputetet e qarkut Fier Adelina Rista dhe Antoneta Dhima, perfaqesues te kishes se Shen Gjergjit, drjtorise se sherbimit Social etj. Urimi per nje vit te mbare ishte kryefjale e ketij takimi ku nuk mungoi edhe atmosfera festive.

https://youtu.be/oto6z35akKI

Ju sugjerojmë