Ballina Vendi BANKERS PETROLEUM, 250 PAKO USHQIMORE PER FAMILJET E PATOS- MARINZES

BANKERS PETROLEUM, 250 PAKO USHQIMORE PER FAMILJET E PATOS- MARINZES

2

Kompania Bankers Petroleum ne kuader te festave te fundvitit ka shpendare pako ushqimore per 250 familje te zones se Patos-Marinzes. Ne bashkepunim me bashkite Fier, Patos dhe Roskovec jane evidentuar familjet ne nevoje te cilave u eshte ardhur ne ndihme ne keto festa.  Prej vitesh tashme kompania Bankers, e cila operon ne fushen e Patos- Marinzes u vjen ne ndihme familjeve ne nevoje te komunitetit ku ajo ushtron aktivitet.

https://youtu.be/VZ9C-q8-Jws