Ballina Vendi SISTEMI I KULLIMIT DHE VADITJES, PASTROHEN KANALET NE BISHAN

SISTEMI I KULLIMIT DHE VADITJES, PASTROHEN KANALET NE BISHAN

2

Sistemi I kulltimit dhe ai I vaditjes vijojne te mbeten nje sfide per Bashkine e Fierit. Gjate gjithe kesaj periudhe eshte punuar me intesitet ne terren, per pastrimin e sistemeve vaditese dhe atyre kulluese, duke u ardhur ne ndihme fermereve te njesive administrative. Aktualisht eshte duke u punuar ne fshatin Bishan.

https://youtu.be/zebJ-TjyWgc