tvkombi
tvkombi

FESTAT VIJNE GEZUESHEM NE PEDIATRINE E SPITALIT RAJONAL FIER

Vendi

Publikuar ne:17:21 - 30/12/2018

Atmosfera festive ka dominuar Spitalin pediatrit te Fieriti ne kete fundvit. Dhurata per te gjithe femijet e shtruar ne kete spital, jane shperndare ne kuader te festave te fundvitit, nje nisme kjo e Minististre se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale si dhe Drejtorise se ketij Spitali. Te pranishme ne ceremoni kane qene edhe deputete socialiste Adelina Rista dhe Antoneta Dhima, nenkrytarja e bashkise Gentiana Cakrani, perfaqesus te ministrise, drejtoresha e Spitalit Rajonal Fier Nevila Shuke, femije, prinder etj

https://youtu.be/TwtngrBL47U

Ju sugjerojmë