Ballina Vendi FUNDVITI, NDIHMA PER FAMILJET NE NEVOJE

FUNDVITI, NDIHMA PER FAMILJET NE NEVOJE

2

Festat e fundvitit nuk kane si te kuptohen pa dhurata, dhe kur keto te fundit vijne per familjet ne nevoje eshte edhe me bukur. Agjencia e heqjes se ekspulseve “Artur” ne Fier ka ndermarre nje nisme qe eshte per tu vleresuar, pasi ka shperndare pako ushqimore dhe embelsira per rreth 20 familje ne nevoje. Sipas administratorit te kesaj agjensie, nje gje e tille pritet te kthehet ne tradite

https://youtu.be/eLqFerOcjVQ