tvkombi
tvkombi

FESTAT E NENTORIT, PUBLIKOHET KALENDARI I VEPRIMTARIVE FESTIVE

Vendi

Publikuar ne:17:39 - 27/11/2018

Nje kalendar I ngjeshur me veprimtari historike dhe artistike eshte pergatitur nga bashkia e Fierit ne kuader te festave te nentorit. Drejtori I artit dhe kultures Agron Xoxa, eshte ndalur tek te gjitha aktivitetet te cilat jane organizuar dhe vijojne te zhvillohen ne Fier, ne kuader te 28- 29 nentorit, por edhe vitit te Skenderbeut. Xoxa ka theksuar se gjithcka do te finalizohet me koncertin e madh festiv “Nentori I Clirimit”, I cili do te mbahet me date 29 nentor.

 

https://youtu.be/Ci85Ib5Sn4U

 

 

 

Ju sugjerojmë