Ballina Vendi AMBASADORI SORECA NE PATOS: ESHTE BERE SHUME PER CESHJEN E GRAVE

AMBASADORI SORECA NE PATOS: ESHTE BERE SHUME PER CESHJEN E GRAVE

2

Ambasadori I delegacionit Evropian ne vendin tone Luigi Soreca, eshte ndalur ne nje vizite ne qytetin e Patosit, ne kuader te aktivitetit” Unë Gruaja! Së bashku mund ta ndryshojmë të ardhmen”. I pritur nga kryetarja e bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj, prefekti I qarkut Baki Bala etj, Amasadori Soreca, I cili shoqerohej edhe nga Zv Ministrja e Brendshme Romina Kuko, perfaqesus te delegacionit europian etj, eshte ndalur tek puna qe eshte bere, vecanerisht ne Patos, per ceshtje te ndjeshme, sic jane edhe ato qe I perkasin grave. Ambasdori Soreca ka shprehur vleresime maksimale per punën e Kryebashkiakes në tërësi dhe fokusin e veçantë që i ka dhënë çështjes së grave, fuqizimit të rolit të tyre në sferën publike, ngritjen e platformës lokale të grave “E Premtja e Grave” etj.

 

https://youtu.be/Ax5ig8fAezA