Ballina Vendi 28 NENTORI, DITA E FLAMURIT NE FIER

28 NENTORI, DITA E FLAMURIT NE FIER

2

Fieria ke festuar ne kete 28 nentor diten e pavaresise, diten e flamurit. Pavaresisht motit me reshje  ,qindra qytetare,  nxenes shkollash, perfaqesues te forcave politike dhe fetare kane ndjekur ceremonine e organizuar me kete rast ne diten simbol te ngritjes se Flamurit tone Kombetare. Nderkohe kjo feste ka bashkuar edhe politiken, te majte dhe te djathte, ne Fier. Ka qene kreu I Bashkise Armando Subashi ai qe ka uruar te gjithe shqiptaret, ne kete date te shenuar.

 

https://youtu.be/EXYCAL_iKBI