Ballina Vendi “GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEU NE PENEN E HISTORIANEVE TE SOTEM”, KONFERENCE NE FIER

“GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEU NE PENEN E HISTORIANEVE TE SOTEM”, KONFERENCE NE FIER

2

Ne kuader te Vitit Mbarekombetar te Heroit tone Gjergj Kastrioti, Skenderbeut, dhe me rastin e Festave te 28 dhe 29 Nentorit,Biblioteka Publike “Dritero Agolli” Fier ka organizuar Konferencen Shkencore: “Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne penen e historianeve te sotem”. Gjate takimit, ku te pranishem kane qene emra te njohur te cilet kane studiuar figuren e heroit tone kombetar, jane mbajtur kumtesa te ndryshme, te cilat jane ndjegur me interes nga te pranishmit.

https://youtu.be/zTWAWIB2LAI