Ballina Vendi Fermeret e Fierit nisin aplikimin per te fituar nga skema e suvecjoneve,kjo...

Fermeret e Fierit nisin aplikimin per te fituar nga skema e suvecjoneve,kjo ka sjell dyndje dhe radhe te gjata ne sportele

2

Dhjetra fermere te zonave te ndryshme i jane drejtuar sot Drejtorise se bujqesise ne Fier per te aplikuar per skemen e mbeshtjetes me nafte . Nderkohe qe jane perballur me rradhe te gjata pasi po punohet vetem me nje sportel. Fermeret thone se nga viti ne vit po kerkojne dokumentacion te ndryshem cka po i penalizon. Fermeret qe te pwrfitojne duhet te jene te pajisur me numer nipti e me pas te behet subvencionimi me nafte.