Ballina Vendi FAZA E DYTE E PRISHJEVE, IKMT PRISH 5 OBJEKTE NE ROSKOVEC

FAZA E DYTE E PRISHJEVE, IKMT PRISH 5 OBJEKTE NE ROSKOVEC

2

Ka nisur faza e dyte e prishjes se objekteve ne qytetin e Roskovecit, cka I hap rruge projektit per rikualifikimin urban te qendres . Ne aksionin qe pritet te zgjas dy dite, IKMT ka bere me dije se do te prishen 5 objekte ne madhesi dhe funksion te ndryshem. Edhe pse ka pasur kundershtime nga ana e pronareve te tyre, bashkia Roskovec ka bere me dije se ne cdo hap eshte zbatuar ligji

https://youtu.be/dyGzfa7G5JQ