Ballina Vendi I DENUAR ME 6 VITE BURG NE ITALI, PRANGA 65-VJEÇARIT NE FIER

I DENUAR ME 6 VITE BURG NE ITALI, PRANGA 65-VJEÇARIT NE FIER

2

Policia e Fierit ne bashkepunim me Departamentin e Policise Kriminale dhe Interpol Tirana  kane bere te mundur arrestimin e nje  65-vjeçari i cili rezultonte i shpallur ne kerkim nderkombetar. Sipas policise, i arrestuari  rezulton i denuar nga gjykata e Breshias ne Itali me 6 vite burg per vepren penale pjesemarrje ne organizate kriminale.

https://youtu.be/nv3clWER6cY