Ballina Vendi 7-8 MARSI, NXENESIT E SHKOLLES “JANI BAKALLI” MINIFILM KUNDER DHUNES

7-8 MARSI, NXENESIT E SHKOLLES “JANI BAKALLI” MINIFILM KUNDER DHUNES

2

Nje dhurate te vecante per 7-8 marsin kane sjelle nxenesit e klases V-B te shkolles 9-vjeçare “ Jani Bakalli “ne Fier  per te gjithe mesueset dhe nenat. Ata arriten qe te realizonin nje  minifilm me kartona e figura, ku kane bere apel kunder dhunes dhe per  barazi gjinore.

https://youtu.be/9SJUnwL7XCk