Ballina Vendi 7 MARSI, BASHKIA FIER AKTIVITET MADHESHTOR NE NDER TE MESUESVE

7 MARSI, BASHKIA FIER AKTIVITET MADHESHTOR NE NDER TE MESUESVE

2

7 marsi eshte percjelle me nje aktivitet madheshtor organizuar nga Bashkia e Fierit, nen kujdesin e vecante te kreut te saj Armando Subashi. Kryefjale e ketij takimi ishin pikerisht mesuesit, figura dhe puna e tyre, te cilat jane skalitur forte ne mendjen dhe shpirtin e gjithesejcimit. Kryebashkiaku Subashi ka vleresuar gjithe armaten e mesuesve, te cilet kane kontribuar ne arsimimin e brezave te tere.

https://youtu.be/eXFjRpi1pdI