Ballina Vendi FAMILJARET E NAZMI GOXHAJT NE KERKIM TE 54 VJECARIT

FAMILJARET E NAZMI GOXHAJT NE KERKIM TE 54 VJECARIT

2

Mos pasja e nje lajmi prej ditesh, I ka detyruar familjaret e Nazmi Goxhajt te nisin edhe vete kerkimet. Edhe pse ne terren ka zbritur policia e shtetit, familjaret e 54 vjecarit jane angazhuar te gjejne te afermin e tyre. Ata kane ngritur dyshime se Nazmiu mund te jete mbytur ne ujrat e lumit Seman, dhe nje fakt te tille e bazojne edhe tek deshmite e disa personave qe pretendojne se kane degjuar dite qe bertiste.

https://youtu.be/UVqjAc9YUSY