tvkombi
tvkombi

AKSIDENT NE LEVAN- VLORE, TRE TE PLAGOSUR

Vendi

Publikuar ne:16:43 - 31/03/2018

Perplasja e dy automjetevene aksin Levan- Vlore ka lene te plagosur tre persona. Tre te lenduarit  jane derguar ne spital per ndihme mjekesore dhe ndodhen jashte rrezikut per jeten. Per shkak te aksidentit rrugor qarkullimi ne rrugen Levan –Vlore u bllokua per disa minuta.

https://youtu.be/HuWVz9Gz9u4

Ju sugjerojmë