Ballina Vendi POLICIA FIER: STRUKTURAT NE TERREN PER GJETJEN E 54 VJECARIT NAZMI GOXHAJ

POLICIA FIER: STRUKTURAT NE TERREN PER GJETJEN E 54 VJECARIT NAZMI GOXHAJ

2

Ne kerkim te 54 vjecarit Goxhaj prej ditesh tashme eshte edhe policia e Fierit. Ne nje njoftim zyrtar behet me dije se nga ana e policise ne te gjithe gjatesine e lumit eshte bere kerkimi I 54 vjecarit, me varka dhe me Polumbaret e Repartit Renea, duke qene se ka pasur informacione se eshte pare pikerisht ne kete lum. Nga hetimet e kryera dhe nga deklarimet e marra nga qytetaret, dyshohet se Goxhaj eshte pare ne lumin prane fshatit Daullas nga 2 qytetare te cilet kane dashur t’i japin ndihme por ai s’ka bere asnje perpjekje per te shpetuar.

https://youtu.be/8dypwRfyP1k