Ballina Vendi FAMILJA BUZI: MIRENJOHES PER NDIHMEN QE ME KENI DHENE

FAMILJA BUZI: MIRENJOHES PER NDIHMEN QE ME KENI DHENE

2

8 pjestaret e familjes Buzi ne fshatin Kallm jetojne ne varferi te plote. Me nje shtepi qe mund te shembet nga momenti ne moment, te pa ushqyer dhe pa asnje te ardhur, 8 pjestaret e kesaj familje prej vitesh vuajne per buken e perditeshme. Per ti shuar sadopak urine, administratori I TV Kombi Kreshnik Gjata dhe disa dashamires, kane grumbulluar nje sasi te konsiderueshme lekesh dhe ushqimesh, duke ja dorezuar te zonjes se shtepise, Luljetes. E ndersa ndihmat ne ushqime nuk do te mungojne, e nesermja ndoshta do te sjell edhe nje shtepi te re per familjen Buzi.

https://youtu.be/wfEQFOfuN4Y