Ballina Vendi TREGU I FRUTA PERIMEVE PRANE ISH QTU, KUSHTE OPTIMALE PER SHITES DHE...

TREGU I FRUTA PERIMEVE PRANE ISH QTU, KUSHTE OPTIMALE PER SHITES DHE BLERES

2

Funksionon prej kohesh tashme tregu I fruta perimeve ne qytetin e Fierit, me I madhi dhe moderni ne sherbimit te tregtareve dhe qytetareve.  Plot 102 vende tregtimi jane ne dispozicion te te gjithe tregtareve, te cilet e kane pasur domosdoshmeri shitjen e produkteve te tyre ne mjedise bashkekohore dhe moderne. Kronika na vijim sjell pamjet e marra qe ne oret e para te mengjesit, aty ku nuk mungojne tregtaret dhe qytetaret

https://youtu.be/ZshgsEy5TIo