Ballina Vendi E DHUNUAR NGA ISH BASHKESHORTI, ENKELEDA KERKON NDIHME

E DHUNUAR NGA ISH BASHKESHORTI, ENKELEDA KERKON NDIHME

2

Eshte e divorcuar prej rreth 9 vitesh, dhe prej po kaq kohe edhe e dhunuar nga ish bashkeshorti. Enkeleda Seitaj, nena e dy femijeve nga Patosi, tregon rastet e vazhdueshme te dhunes, ushtruar nga ish burri I saj ne periudha te ndryshme kohe. Ajo kerkon ndihme, pasi ne shtepine ku jeton aktualisht, ndjehet e pasigurt

https://youtu.be/44yQ3X77P7Y