Ballina Vendi DERDHET SOLARI NE RRUGE, BLLOKOHET AKSI NE LALAR

DERDHET SOLARI NE RRUGE, BLLOKOHET AKSI NE LALAR

2

Rrezimi I nje autoboti te mbushur me solar ka sjell per pasoje edhe bllokimin e aksit rrugor dytesor Patos- Fier, pikisht ne Lalar. Per disa ore eshte bllokuar edhe levizja e automjeteve, ndersa ne kete pjese rruge kane mberritur edhe zjarrfikesit dhe punonjesit e policise. Keta te fundit kane orientuar edhe drejtimin e automjeteve, I cili eshte bere me shpejtesi te kufizuar.

 

https://youtu.be/zSOlHvHfm80