tvkombi
tvkombi

PERDORUESIT E DROGES, HAPET QENDRA E METADONIT NE FIER

Vendi

Publikuar ne:18:22 - 01/11/2018

Jane 80 personat e identifikuar deri me tani te cilet njihen si perdorues droge ne Fier  dhe per ti shpetuar ketij fenomeni detyrohen te marrin trajtim ne qendren e metadonit ne Vlore ose Tirane. Tashme nje qender e tille eshte hapur edhe ne Fier, ku cdo dite do te marrin terapine e nevojshme personat qe njihen si perdorues droge, derisa te largohen prej saj.

 

https://youtu.be/r45ji3Mth9w

Ju sugjerojmë