Ballina Vendi DEGA E BALETIT NE SHKOLLEN ARTISTIKE FIER, VATRA E ARTISTEVE TE ARDHSHEM

DEGA E BALETIT NE SHKOLLEN ARTISTIKE FIER, VATRA E ARTISTEVE TE ARDHSHEM

2

Shume mire mund te quhet nje vater e re artistesh dhe nje shkolle nga ku do te dalin emrat qe do te pushtojne skenat shqiptare dhe jo vetem. Fieri eshte i vetmi qytet pas Tiranes me nje shkolle te mirefillte baleti,  e cila kete vit mirepret te gjithe adhuruesit e ketij zhanri. Hapja  e saj, I ka dhene nje tjeter frymemarrje qytetit dhe jetes artistike. Ne kete kuader, paraditen e kesaj te marte, ne mjediset e shkolles artistike eshte zhvilluar edhe nje takim, pjesmarres te te cilit ishin aktore dhe faktore te rendesishem, qe do te cojne perpara kete nisme.

 

 

https://youtu.be/ilKV4cLYpKo