Ballina Vendi “BALLET IN AIR”, BALETI MODERN ITALIAN ZBRET NE FIER

“BALLET IN AIR”, BALETI MODERN ITALIAN ZBRET NE FIER

2

“Ballet in Air”, me nje performance te shkelqyer te Trupes Italiane te Baletit “ResExtensa”, me koreografe Elissa Barruchieri ka zbritur ne Fier, ku ka rrembyer duartrokitjet e artedashesve. Gjithcka vjen ne kuader te promovimit te shkolles se baletit Fier, nje dege qe pritet te kete interesim te madh nga femijet dhe te rinjte.

 

 

 

https://youtu.be/-MMNFuvnLto