Ballina Vendi CFARE KA NDODHUR NE NJE JAVE NE FIER. POLICIA JEP DETAJE.

CFARE KA NDODHUR NE NJE JAVE NE FIER. POLICIA JEP DETAJE.

2

Puna e Drejtorise Vendore te Policise Fier dhe Komisariateve ne varesi te saj gjate javes qe kaloi ka konsistuar ne marrjen e disa masave per parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmerise. Gjate kesaj jave, ne gjithe Qarkun Fier jane proceduar penalisht 38 shtetas, jane evidentuar 5 raste “Dhune ne familje” ndersa jane vendosur 584 masa administrative per tejkalim te normave te shpejtesise.

https://youtu.be/bbTcsPEXJTg