Ballina Vendi “DITET E EUROPES”, PREZANTOHET KALENDARI I VEPRIMTARIVE

“DITET E EUROPES”, PREZANTOHET KALENDARI I VEPRIMTARIVE

2

Nisja e aktiviteteve artistike dhe kulturore ne kuader te projektit “Ditet e Europes”, eshte prezantuar ne nje konference per shtyp nga drejtori e Artit dhe Kultures se Bashkise se Fierit Agron Xoxa. Z. Xoxa ka theksuar se kjo eshte hera e pare qe ne Fier organizohen te tilla aktivitete, te cilat nisin ne date 7 maj me  nje ekspozite te artisteve te akuarelit europian ne galerine e arteve “Vilson Kilica”

https://youtu.be/iUPrYwXHTqY