Ballina Vendi BUXHETI 2019. KONSULTIME ME BANORET E NJESISE ADMINISTRATIVE QENDER

BUXHETI 2019. KONSULTIME ME BANORET E NJESISE ADMINISTRATIVE QENDER

2

Kane vijuar prezantimet e Buxhetit te Bashkise Fier per vitin 2019. Vete kryebashkiaku Armando Subashi eshte ndalur ne cdo njesi administrative per te prezantuar projektet qe pritet te realizohen, ato qe jane duke e kryer dhe shume qe tashme kane perfunduar. Edhe ketu eshte theksuar se zeri I qytetareve eshte nje hallke e rendesishme per  mbarevajtjen e puneve.

 

https://youtu.be/pXByhQGGLvA