Ballina Vendi REHABILITIMI I GJANICES, KRYEMINISTRI RAMA INSPEKTON SERISH PUNIMET

REHABILITIMI I GJANICES, KRYEMINISTRI RAMA INSPEKTON SERISH PUNIMET

2

Duket se padurimit te qytetareve per mbarimin sa me pare te punimeve te Gjanices i eshte bashkuar dhe Kryeministri Edi Rama, i cili ndalon ketu sa here i del rasti. I ndodhur ne qytetin e Fierit, kreu I qeverise, pas takimeve te zhvilluara ne Libofshe, ka pare nga afer edhe ecurine e punimeve te cilat po kryhen ne qender te qyteti te Fierit dhe ne lumin Gjanice. Ka qene kryebashkiaku Subashi ai I cili I ka shpjeguar Kryeministrit Rama ecurine e punimve ne kete pjese, ndersa qe prej fillimit te tyre punohet me intensitet te larte.

 

https://youtu.be/HnKxJiJfv50