Ballina Vendi BUXHETI 2019 DHE ZGJEDHJET E QERSHORIT, SHOQATA E BASHKIVE TAKIM NE MALLAKASTER

BUXHETI 2019 DHE ZGJEDHJET E QERSHORIT, SHOQATA E BASHKIVE TAKIM NE MALLAKASTER

2

Pas shqyrtimit te Relacionit te Ministrise se Financave dhe Ekonomise mbi projektbuxhetin e shtetit per vitin 2019, persa I perket pjeses se buxhetit vendor, Shoqata e Bashkive ka ven re disa problematika te mbartura edhe nga vitet e kaluara. Nje gje e tille eshte deklaruar edhe gjate nje takimi te zhvillur ne Bashkine e Mallakastres, ku nuk kane munguar edhe deklaratat persa I perket zgjedhjeve te qershorit te ardhshem.

 

https://youtu.be/ldvKBEkhWyU