Ballina Vendi PROJEKT BUXHETI 2019, DISKUTIME NE CDO NJESI

PROJEKT BUXHETI 2019, DISKUTIME NE CDO NJESI

2

Diskutimi I Projekt Buxhetit te vitit 2019 ka marr startin ne Njesite  Administrative ne Fier. Kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, dhe stafi I tij, jane ndalur ne njesite Frakull dhe Levan, ku kane bashkebiseduar gjate me banore te kesaj zone, aty ku jane shpalosur prioritet dhe nevojat qe ata kane, per te mundesuar edhe zbatimin e tyre.

 

https://youtu.be/hXKBQGwDXFo