Ballina Vendi BRESHER NE CAKRAN, DEMTOHEN VRESHTAT DHE TE MBJELLAT

BRESHER NE CAKRAN, DEMTOHEN VRESHTAT DHE TE MBJELLAT

2

Kane mjaftuar reshjet e bresherit per rreth 20 minuta dhe ne disa fshatra te Njesise Administrative Cakran jane prishur disa hektar me vreshta dhe te mbjella te tjera. Fermere te zones, te prekur nga ky fenomen natyror, jane shprehur se reshjet kane qene intensive, madje breshri nuk kishte shkrire edhe 24 ore me pas. Ata kane treguar se demet jane te medha, ndersa bimet jane demtuar totalisht.

https://youtu.be/v-s6tIdyHzc