Ballina Vendi BLEGTORE DHE FERMERE TE JUGUT DERDHIN QUMESHTIN NE RRUGE

BLEGTORE DHE FERMERE TE JUGUT DERDHIN QUMESHTIN NE RRUGE

2

Blegtore dhe fermere, kryesisht nga jugu, kane derdhur prodhimet e tyre ne vendin e njohur si rotondua e Savres. Ata kane protestuar kunder ndryshimit te vleres se TVSH-se, ndersa shume prej fermereve thane se do te prishin fermat, pasi qumeshti, i cili shitej me 40 leke litri, tani nuk merret me as nga fabrikat.

https://youtu.be/TsVtszg3__4