Ballina Vendi Edi Rama bëhet gjysh për herë të parë!

Edi Rama bëhet gjysh për herë të parë!

1

 Askush deri më tani nuk e dinte. Linda dhe Edi Rama janë bërë gjyshër!

Vajza e bashkëshortes së kryeministrit, Rea Xhillari është bërë nënë për herë të parë.

Noa.al mëson se Rea ka sjellë në jetë një djalë.

Rea ka zgjedhur të qëndrojë larg vëmendjes së publikut.

Rea është vajza nga martesa e parë e Lindës me Thanas Xhillarin. noa.al