Ballina Vendi ASFALTOHET RRUGA E KALLMIT TE MADH, KRYEBASHKIAKU SUBASHI INSPEKTON PUNIMET

ASFALTOHET RRUGA E KALLMIT TE MADH, KRYEBASHKIAKU SUBASHI INSPEKTON PUNIMET

2

Kallmit i Madh do te kete se shpejti nje rruge te re me parametra bashkekohor dhe me standard, te njetjat qe jane perdorur edhe per rruget brenda qyteti te Fierit. Ka qene kreu I Bashksie se Fierit Armando Subashi ai qe ka pare nga afer nisjen e puneve ne kete aks rrugor. Ne bashkepunim me Bankers Petroleum, rruga pritet qe shume shpejt te jete totalisht e asfaltuar.

 

 

 

https://youtu.be/xz3hLpaUjGc