Ballina Vendi FIER: ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHES E KESHILLIT BASHKIAK

FIER: ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHES E KESHILLIT BASHKIAK

2

Eshte mbajtur kete te hene mbledhja e radhes e Keshillit Bashkiak Fier, por me nje ndryshim, pasi eshte zhvilluar ne sallen e re te mbledhjeve. Kane qene 10 pikat e rendit te dites, te cilat jane disktuar dhe miratuar me shumice kartonash nga keshilltaret e pranishem. Debate ka pasur rreth pikes se rendit te dites e cila kishte te bente me shpenzimet e transportit te nxenesve te shkolles se mesme “Kutbi Vruzhaj” Levan, qe udhetojne drejt shkolles “Perikli Ikonomi” per zhvillimin e procesit mesimor.

 

 

https://youtu.be/n8BNHOFSl6M