Ballina Vendi ARMANDO SUBASHI NE RADOSTINE: TE VAZHDOJME RRUGEN E NISUR, PA ASNJE HAP...

ARMANDO SUBASHI NE RADOSTINE: TE VAZHDOJME RRUGEN E NISUR, PA ASNJE HAP PAS

2

Edhe pse takimi I Radostines ka qene vetem I dyti per kreun e Bashksie se Fierit Armando Subashi, gjate ketij te fundit eshte dukur qarte entuziazmi dhe deshira e qytetareve per te vazhduar qetesisht rrugen e nisur dhe per te mos hedhur asnje hap pas. Pjese e takimit jane bere banore te Radostines, Baltezes, Hamilit, Dermenasit, Sulaj dhe Mucaj, te cilet jane shprehur te gatshme per te vijuar punen edhe pas 30 Qershorit. Banoret e kesaj zone kane vleresuar punen e bere gjate ketij 4-vjeacari, ndersa kryebashkiaku Subashi ka prezantuara edhe projektet qe pritet te realizohen.

https://youtu.be/nBvnMZZVDZg