tvkombi
tvkombi

ANTIDUHANI: BRENDA 12 DITEVE 5 SUBJEKTE TE GJOBITUR

Vendi

Publikuar ne:17:05 - 21/01/2018

Mbrojtja e shendetit ndaj produkteve te duhanit vijon te mbetet nder nismat kryesore te Inspektoratit Shteteror shendetesor ne Fier. Vetem gjate 12 diteve, jane kryer 845 inspektime  dhe jane vendosur 5 masa administrativendaj subjekteve qe kane rezultuar shkeles te ligjit. Gjoba per pirjen e duhanit ne ambiente te mbyllura eshte 3 milion leke.

https://youtu.be/GeRMzN_XxcU

Ju sugjerojmë