tvkombi
tvkombi

AKU, SEKUESTROHET MISH DHE PESHK

Vendi

Publikuar ne:16:53 - 21/01/2018

Me shume se 1 kuintal mish dhe 48 kilogram peshk jane konfiskuar dhe do te asgjesohn nga Autoriteti Kombet I Ushqimit ne Fier, pasi jane gjetur pa vulen perkatese dhe tregtoheshin jashte kushteve higjienike. Sipas krueut te AKU ne Fier, kontrolle jane ushtuar edhe ne thertore, te cilat nuk mund te operojne me pa u paisur me dokumentacionin e duhur.

https://youtu.be/MMTA9HHRgXY

Ju sugjerojmë