Ballina Vendi PATRONAZHIMI, TRE MJEK NE SPITALIN E FIERIT

PATRONAZHIMI, TRE MJEK NE SPITALIN E FIERIT

5

Patronazhimi, eshte nje nisme e ministries se shendetesise dhe mbrojtes Sociale, I cili ka nisur te aplikohet edhe ne spitalin rajonal te Fierit. Tre mjeke do te ofrojne vizita dhe konsulata dy here ne jave dhe synimi kryesor eshte ulja e fluksit te pacinteve dhe shkembimi I ekperiences.

https://youtu.be/5asa1DZ9XyU