Ballina Vendi SUBASHI: FORMALIZIMI I UJIT, NUK DO TE TOLEROHET ASKUSH PAS 1 SHKURTIT

SUBASHI: FORMALIZIMI I UJIT, NUK DO TE TOLEROHET ASKUSH PAS 1 SHKURTIT

5

Kreu I bashkise se Fierit ka qene pjese e takimit te zhvilluar ne Tirane mes krereve te Bashkive te vendit dhe shoqates per autonomi vendore. Reforma e ujit te pijshem ka qene kryefjala e takimit, ndersa Kryebashkiaku Subashi eshte shprehur se cdo dite ne Fier rritet numri I abonenteve qe kerkojne te formalizohen, dhe per te arritur kete eshte punuar fort per sensibilizimin e qytetareve. Subashi ka deklaruar se afatet do te zbatohen ne menyre rigoroze, duke mos lejuar asnje tolerance.

https://youtu.be/uF33CpnWZKk