Ballina Vendi ANETARE DHE SIMPTATIZANTE TE PARTISE DEMOKRATIKE JANE NGRITUR PASDITEN E KESAJ TE...

ANETARE DHE SIMPTATIZANTE TE PARTISE DEMOKRATIKE JANE NGRITUR PASDITEN E KESAJ TE MERKURE NE NJE PROTESTE

2

Anetare dhe simptatizante te Partise Demokratike jane ngritur pasditen e kesaj te merkure ne nje proteste, ne rrethrrotullimin e Sheqit te Madh ne Fier. Edhe nje here demokratet kane kerkuar qe qytetaret te ngren zerin per padrejtesite, te cilat sipas tyre, vijne si pasoje e papergjegjshmerise qeverisese. 

https://youtu.be/xW96auJN_bk