Ballina Vendi SHTEPIA E TE MOSHUARVE NE FIER, REZIDENCA QE MIREPRET DHJETRA TE BANORE

SHTEPIA E TE MOSHUARVE NE FIER, REZIDENCA QE MIREPRET DHJETRA TE BANORE

2

Shtepia e te moshuarve fier  eshte mikepritesja e shume te moshuarve, jo vetem nga qyteti I Fierit por edhe me gjere.  Mjediset e ngrohta dhe familjare, perkujdesja dhe sherbimi, bejne qe keta te moshuar te ndjehen si ne shtepine e tyre. 

https://youtu.be/rH7CkDS-VcY