tvkombi
tvkombi

ALUIZNI: PAJISEN ME LEJE LEGALIZIMI 97 FAMILJE NE ZHARREZ

Vendi

Publikuar ne:16:37 - 28/04/2018

Nje pjese e mire e banoreve te Zharrzes, jane pajisur me lejet e legalizmit te shtepive te tyre, objekte te ndertuara nder vite, por pa dokumentacionin e nevojshem. Kreu I drejtorise se Aluiznit ne fier Ervin Bushi nder te tjera eshte shprhur se per per qytetaret e kesaj njesie tashme eshte arritur te jepen leje te legalizimit per me shume se 90% te aplikuesve. Ne ceremonine e dhenies se lejeve te legalizimit kane marre pjese edhe deputetja Antoneta Dhima, Kryetarja e Bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj  dhe kreu I Njesise Administrative Zharrez,  Arben Semanjaku.

https://youtu.be/2VKwgg5isP0

Ju sugjerojmë